2012. május 3., csütörtök

Májusi mix


Egy ideje nem jelentkeztem, de közben azért alkotgattam. Nagyjából a készülés sorrendjében teszem fel a képeket.

Az első ez a cicás fülbevaló. Első zsugorka kísérletem eredménye. Sokat tanultam belőle, legközelebb sok dolgot másképp csinálok majd. Egyrészt túl nagy lett, másrészt a minta részletei - főleg a cica szeme - túl picire zsugorodtak. A következő jobb lesz :) Egyébként a cica háttere színtelen, opálos.
A következő egy egyszerű lila raw négyzetes medál. Rengeteg lila gyöngyöm van (meg zöld, meg kék :D) de alig készítettem eddig lila ékszert. Most ezzel a medállal kezdem a lila korszakomat :)
A következő 3 medál még csak félkész állapotban van. Nem tudom milyen láncot kapjanak. Illetve a narancsosra már van ötletem, csak el kellene jutnom a legközelebbi méteráruba újabb szalagokért ^^
A fehér és a piros-fekete medál ihletői Oszipova virágai voltak. Kicsit variáltam a gyöngyök számával/méretével/formájával. Még sok színben tervezem hasonlók készítését...
Ezek a szép kis zöld golyócskák már egy ideje a gyöngyös dobozomban lapultak. Eddig nem tudtam mi legyen a sorsuk, de hétvégén jött az isteni szikra. Szerintem jól mutat a sárga tekla gyöngyökkel és a macskaszemes naranccsal. Olyan tavaszias, habár az időjárás már inkább a nyarat idézi.

És végül, de nem utolsó sorban egy gyöngy fácskát mutatok. Bár nem ékszer, de az én kezem munkája... és gyöngy :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése